Vietcong2
   >> Vietcong 2 znovu na ESL?
» Zdravím všechny příznivce hry válečné FPS hry Vietcong 2! Po delší době opět přinášíme novinku ale tentokrát tak trošku z jiného soudku, žádáme vás totiž o pomoc. Nedávno se na celkem známé lize Electronic Sports League (dále jen ESL) spustila diskuze ohledně VC2 která nabrala celkem pěkných obrátek a během chvíle se začalo diskutovat o znovu spuštění ligy. Rozhodně by to byla událost která by naší oblíbené hře která neměla zrovna štěstí dalo další nádech k tomu, aby se opět začala masivněji hrát ve větším počtu. Pokud Vy, hráči máte zájem zahrát si tuto hru v prestižní lize ESL, řiďte se následujícími kroky. Rozhodně to za to stojí, jelikož na ESL je registrováno něco kolem 2,3 miliónů hráčů kteří budou moci sledovat vaše výsledky a budou moci vidět, jak si vedete!!!
Pokud tedy chcete podpořit vznik ligy pro hru VC2 na ESL, pak zajděte na oficiální stránku této ligy, odkaz na ESL. Vytvořte si váš osobní účet vyplněním všech požadovaných informací. Po úspěšné registraci zajděte na váš email který jste vyplnili při registraci. Do 5 minut by vám tam totiž měla přijít zpráva s výzvou k zadání hesla. Až si zvolíte vaše uživatelské heslo, přihlaste se na váš účet který jste právě vytvořili.

Pokud už účet na ESL vlastníte, je potřeba učinit jen tento krok. Zajit na toto fórum kde se můžete vyjádřit k úvaze o spuštění ligy. Čím více příspěvků s kladným vyjádřením zde bude, tím větší šance bude, že se liga opět rozjede a spustí. Pokud tedy souhlasíte s tím, aby se liga opět spustila, přidejte příspěvek, kde se k tomu vyjádříte (pro příklad: „Ahoj, souhlasím se spuštěním ligy pro hru VC2!“) Stačí krátce ale jasně dát najevo že o to stojíte.

Zde já osobně přidávám žebříčky, které by se podle mého názoru měli spustit. Věřím, že pokud bude zájem, bude se o tomto tématu zcela určitě ještě debatovat aby vše bylo doladěno k naší spokojenosti. ž by mělo být po mém, udělal bych to následovně: -1 on 1 ladder -3 on 3 ladder (rozsah hráčů od 3 v 3 po 2 v 2) Pokud se tyhle dva žebříčky chytnout, mohla by se udělat něco většího a to: -5 on 5 ladder (rozsah hráčů od 4 v 4 po 6 v 6)

Záleží jen na vás na hráčích, pokud bude zájem z vaší strany, je téměř jisté že se začnou podnikat kroky k tomu aby se vše rozjelo a ESL liga začala fungovat i pro hru VC2…

Autor: Mautinek | Zdroj: Tommy
Zpět na hlavní stránku