Vietcong2
   >> Vietcong2 Nightcup#3
» Ano, mnoha hráči toužený okamžik je tu, přinášíme Vám informace o dalším chystaném dílu rozšíření pro hru Vietcong 2. Jak již jistě mnozí z vás postřehli, je to už třetí díl Promodu (informace o verzi jedna) a nebude to mít lehké, napravit svou reputaci, jež ne zrovna právem získal pomlouváním a mnohdy zbytečným kažením pověsti této modifikace. Mnozí hráči jej ani nevyzkoušeli, a i tak jej nazývají „cheatem“ apod. A je to škoda, nevědí, o co přicházejí, obzvláště v případě třetího pokračování. Oproti předešlým dílům, které jsem splácal jen tak narychlo, jsem u tohoto dílu strávil opravdu hodně času, téměř více jak půl roku a to není zrovna málo. Dost už bylo povídání, pojďme se podívat, co nás čeká, co nás nemine.
»

Turnaj se bude nakonec konat 16.května, tedy zhruba necelé dva týdny před ukončením služby GameSpy. Pro případ, že by se nepodařilo najít řešení, jak opět zprovoznit multiplayer na 100% ve hrách Vietcong & Vietcong2 by jsme se pomocí turnaje chtěli s těmito hrami důstojně rozloučit. V případě, že by jejich multiplayer zastavil, byli by jsme nucenu rozpustit obě naše sekce, které nás už dlouhé roky hájí v těchto hrách více než důstojně. Nechceme ale malovat čerta na zeď. Pevně věříme, že se vše podaří zachránit a vše bude fungovat dál, jako doposud. Pokud by se tak ale nestalo, chceme formou našeho turnaje udělat co nejlepší poslední rozlučku s naší oblíbenou hrou.

Vietcong2 Nightcup#3

Je velice možné, že s konečným datem ještě budeme hýbat ale nejspíš se tak už nestane. Více pravděpodobné je, že ještě týden na tento turnaj uděláme další, úplně poslední dobrovodný turnaj pro jednotlivce. Tyto turnaje se u nás zatím těšili velké popularitě. První a zároveň poslední turnaj pro týmy, který jsme v naší organizaci pořádali nedopadl špatně ale očekávali jsme od něj více. Po zrekapitulování, proč nebyl úspěch takový, jaký jsme jej očekávali jsme došli k závěru, že jsme web na takovýto turnaj špatně připravili. Pro některé hráče může být záležitost s vytvořením týmu na takovéto herním portálu, jako je ten náš a následné přizvání hráčů přeci jen složitější. Bohužel jsme se i my dopustili menších chybek, které ale vedli k špatné orientaci při vyhledávání týmů/hráčů a jejich připojení do týmu. Proto jsme se rozhodli opatřit nezbytné kroky k tomu, aby jsme vše dovedli k dokonalosti.

Připravili jsme si toho pro vás spoustu, mohu například jmenovitě uvést:

  • Ukládání výsledků zápasu v turnaji samostatně (bez pomoci administrátora)
  • Nová, přehlednější stránka upravená právě pro potřeby turnaje
  • Návody s ukázkami, jak krok po kroku projít úspěšnou registrací do turnaje ať už pro jednotlivce či týmy
  • Nové jazykové mutace webu, usnadňující orientaci na webu hráčům ze zahraničí
  • Automatické statistiky o hráčích a týmech z turnajů
  • Ukládání ocenění a umístění do profilu hráče / týmu
  • A spousta dalších drobných změn, které z našich turnajů udělají něco výjmečného!


Jak vidíte sami, změn jsme si pro vás nepřipravili málo. Tímto ale nekončí. Toto je pouze malá ochutnávka. Bohužel kvůli oznámení GameSpy, o kterém jste se mohli dočíst v naší předešlé novince, jsme byli nuceni přistoupit k tomu, že turnaj uspořádáme s prostředky, jakými disponujeme v současné době. Turnaj tak sice bude na dobré úrovni, mohl by však být mnohem lepší. Uvidíme, třeba se ale do začátku turnaje stihne vše připravit a samotní hráči tak budou moci naše novinky ozkoušet na vlastní kůži! Pevně v to věříme že se vše stihne!

K samotnému turnaji uvedu bodovitě pár hlavní faktů:

Datum konání: 16.května 2014 18:00 (GMT+1)
Konec turnaje: 16.května 2014 22:30 (GMT+1)
Hra: Vietcong2
Počet hráčů: 4 na 4
Herní systém: Pavouk s dvojitou eliminací týmů
Maximální počet týmů: 16

Další informace se dovzíte přímo na stránce s turnajem zde, nebo na našich facebookových stránkách!



Autor: Tommy | Zdroj: www.RediA.cz
Zpět na hlavní stránku